Uw boot of schip laten inpakken met krimpfolie?

 

Wanneer u uw boot of schip wilt beschermen tijdens transport of opslag kan krimpfolie een uitkomst zijn. Krimpfolie is een stevige folie wat uw boot tegen weer, wind en vuil beschermt. Inpakken met krimpfolie (Shrink wrap) wordt ook wel wrapping genoemd. Hiermee worden ruimtes of machines afgesloten. Na het wrappen van de boot wordt de krimpfolie verhit met een gasbrander, waardoor de folie krimpt en na afkoeling zijn stevigheid krijgt.

Welke voordelen biedt krimpfolie voor uw boot of schip?

Uw boot of schip laten wrappen met krimpfolie door VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten biedt veel voordelen. Wanneer het zomerseizoen ten einde is en het tijd wordt om uw boot winterklaar te maken, kan krimpfolie uw redder in nood zijn. De folie beschermt tegen regen, wind en vuil en biedt extra bescherming tegen weersomstandigheden waarbij schade kan optreden.  

Wanneer u uw boot moet transporteren dient het wrappen van uw boot met krimpfolie als extra beschermlaag. Door de krimpfolie is uw boot beter beschermd tegen schade.

Welk krimpfolie heeft u nodig voor uw boot of schip?

Krimpfolie is verkrijgbaar in verschillende diktes, de keuze hangt af van een aantal factoren, zoals:
  • Levensduur
  • Toepassing
  • Eisen van de klant
Wij adviseren u graag over welke soort krimpfolie en dikte het meest geschikt is om uw boot of schip mee in te pakken. Goed om te weten is dat VOS uitsluitend werkt met niet vlamonderhoudende (NVO) krimpfolie. Een belangrijke eigenschap van deze NVO-krimpfolie is dat deze alleen smelt, maar geen vlam vat. Bij het verhitten van de krimpfolie loopt uw boot absoluut geen schade op.

Waarom uw boot of schip laten wrappen door VOS?

VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten is een familiebedrijf, opgericht in het jaar 2000 in Barendrecht.
Door jarenlange zeilmakers-ervaring weten wij zeildoek en krimpfolie uniek te combineren.
Wij zijn een VCA*/ISO9001 gecertificeerd bedrijf en hebben zaken als veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd om uw boot of schip in te laten pakken door VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten? Neemt u dan direct contact op:

+31 (0)180690740
info@vos-zeildoek.nl

Zeil en Krimpfolie

Kantoor & Werkplaats

Zweth 48-50
2991 LH Barendrecht
Postbus 293
2990 AG Barendrecht

Telefoon: 31 (0) 180 690740
Mobiel: 31 (0) 6 22 22 44 77
U kunt ons uiteraard ook mailen op info@vos-zeildoek.nl

Klanten