Een brug of gebouw laten inpakken met krimpfolie

 

Het is niet de eerste keer dat ons gevraagd wordt om een brug of gebouw  in te pakken met krimpfolie.
Zo heeft VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten de Willemsbrug en De Hef in Rotterdam van krimpfolie voorzien. Het met krimpfolie inpakken van deze bruggen is gedaan zodat alle werkzaamheden volgens de gestelde milieueisen uitgevoerd konden worden.

Waarom uw brug of gebouw laten inpakken met krimpfolie?

Inpakken met krimpfolie (Shrink wrap) wordt ook wel wrappen genoemd, waarmee ruimtes of machines worden afgesloten. Zo is krimpfolie een effectieve manier om regen en wind buiten de bouw- of onderhoudswerkzaamheden binnen uw brug of gebouw te houden. Na het wrappen van de brug of het gebouw wordt de krimpfolie verhit met een gasbrander, waardoor de folie krimpt en na afkoeling zijn stevigheid krijgt. Op deze manier kunnen de werkzaamheden ongeacht de weersomstandigheden doorgaan. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om binnen gestelde veiligheids- en of milieueisen te blijven werken.

Welk krimpfolie dient u te gebruiken voor een brug of gebouw?

Krimpfolie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welk folie het meest geschikt is om een brug mee te wrappen hangt af van een aantal factoren:

  • Levensduur
  • Toepassing
  • Eisen van de klant
Wij adviseren u graag over het te gebruiken materiaal en de juiste dikte om een brug in te pakken. Goed om te weten is dat VOS uitsluitend werkt met niet vlamonderhoudende (NVO) krimpfolie. Een belangrijke eigenschap van NVO-krimpfolie is dat deze alleen smelt, maar geen vlam vat. Tijdens bijvoorbeeld slijpwerkzaamheden kunnen er wel gaten ontstaan, maar zal de folie niet gaan branden.

Waarom uw krimpfolieproject bij VOS?

VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten is een familiebedrijf, opgericht in het jaar 2000 in Barendrecht.
Door jarenlange zeilmakers-ervaring weten wij zeildoek en krimpfolie uniek te combineren.
Wij zijn een VCA*/ISO9001 gecertificeerd bedrijf en hebben zaken als veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

De afgelopen 10 jaar hebben wij ons op krimpfoliegebied ontwikkeld tot één van de grootste spelers binnen de Benelux. Voor de gemeente Rotterdam hebben we meerdere bruggen ingepakt, en ervaring met andere grote projecten is er in overvloed.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd om uw steiger in te laten pakken door VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten? Neemt u dan direct contact op:

+ 31 (0) 1 80 69 07 40
info@vos-zeildoek.nl

Zeil en Krimpfolie

Kantoor & Werkplaats

Zweth 48-50
2991 LH Barendrecht
Postbus 293
2990 AG Barendrecht

Telefoon: 31 (0) 180 690740
Mobiel: 31 (0) 6 22 22 44 77
U kunt ons uiteraard ook mailen op info@vos-zeildoek.nl

Klanten