Steiger laten inpakken met krimpfolie?

 

Wanneer u een steiger wit laten inpakken met krimpfolie bent u bij VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten aan het goede adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in krimpfolie, helpen wij ook uw bouwtraject aan een goed einde door uw steigers in te pakken. Het inpakken met krimpfolie (Shrink wrap) wordt ook wel wrapping genoemd. Hiermee kunnen we steigers stevig afsluiten. Zo is krimpfolie een effectieve manier om uw steiger af te sluiten tegen regen, vuil en wind. Na plaatsing wordt de krimpfolie verhit met een gasbrander, waardoor de folie krimpt en na afkoeling zijn stevigheid krijgt.

Welk krimpfolie gebruiken wij voor uw steiger?

Krimpfolie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welk soort materiaal er nodig is om een steiger in te pakken hangt af van een aantal factoren, zoals:

  • Levensduur
  • Toepassing
  • Eisen van de klant
Wij adviseren u graag over het te gebruiken materiaal en de juiste dikte zodat uw steiger goed is ingepakt. Goed om te weten is dat VOS uitsluitend werkt met niet vlamonderhoudende (NVO) krimpfolie. Een belangrijke eigenschap van NVO krimpfolie is dat deze alleen smelt, maar geen vlam vat. Tijdens bijvoorbeeld slijpwerkzaamheden kunnen er wel gaten ontstaan, maar zal de folie niet gaan branden.

Waarom uw steiger laten inpakken bij VOS?

VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten is een familiebedrijf, opgericht in het jaar 2000 in Barendrecht.
Door jarenlange zeilmakers-ervaring weten wij zeildoek en krimpfolie uniek te combineren.
Wij zijn een VCA*/ISO9001 gecertificeerd bedrijf en hebben zaken als veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

De afgelopen 10 jaar hebben wij ons op krimpfoliegebied ontwikkeld tot één van de grootste spelers binnen de Benelux. Veel van onze krimpfoliewerkzaamheden gaan in samenwerking met gerenommeerde steigerbouwbedrijven.

Binnen de petrochemie, industrie en scheepsbouw pakken wij dagelijks diverse steigers in voor het milieuverantwoord en droog verrichten van straal-, las- en spuitwerkzaamheden.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd om uw steiger in te laten pakken door van VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten? Neemt u dan direct contact op:

+ 31 (0) 1 80 69 07 40
info@vos-zeildoek.nl

Zeil en Krimpfolie

Kantoor & Werkplaats

Zweth 48-50
2991 LH Barendrecht
Postbus 293
2990 AG Barendrecht

Telefoon: 31 (0) 180 690740
Mobiel: 31 (0) 6 22 22 44 77
U kunt ons uiteraard ook mailen op info@vos-zeildoek.nl

Klanten